Øget værdi gennem prioritering

Super Regionsmøde i Syddanmark afholdt i Sønderborg tirsdag aften. Stort tillykke med valget til VP-O 2015 til Kristian Østerbye! En stor tak til de fremmødte for de skarpe spørgsmål og positiv feedback 🙂

Et af mine mål som EVP-O er at vi koncentrerer vores kræfter hvor det skaber mest værdi. Det skal ske igennem prioritering med udgangspunkt i JCI’s mission som er at skabe udviklingsmuligheder, der styrker unge mennesker til at skabe positive forandringer.

I min verden er det ikke mængden af aktiviteter der er afgørende, men derimod kvaliteten i de aktiviteter vi vælger at gennemføre i JCI. Det er derfor prioritering er så vigtigt.

Vi oplever af og til at have lavet en fin event eller aktivitet, som vi har haft meget svært ved at tiltrække deltagere til på trods af en ekstra indsats for at hive folk med. Derfor er det vigtigt at bruge lidt tid på at analysere om aktiviteten nu også giver værdi for andre end os selv.

Nu ser jeg frem til et spændende regionsmøde i Herning torsdag aften, hvor der er kampvalg til posten som VP-O for Region Midt mellem Natascha Joof og Ronny Engstrøm – det bliver super spændende!