Prioritering, Fokus og Kvalitet

Regionsmøde og valgforsamling hos Region Sjælland vel overstået torsdag aften. Et stort tillykke med valget til VP-O 2015 til Anja Nordby Andersen! Jeg takker også mange gange for den positive feedback jeg fik under og efter mødet i forbindelse med mit kandidatur som EVP-O 2015 🙂

Min kampagne til posten som EVP-O er bygget op omkring nøgleordene Prioritering, Fokus og Kvalitet. 

Det er begreber som er vigtige for mig, og som jeg mener, kan være med til at drive JCI i den rigtige retning.

Det er vigtigt at vi prioriterer vores aktiviteter, så vi vælger dem der skaber mest værdi. Prioriteringen skal ske med udgangspunkt i JCI’s mission som er at skabe udviklingsmuligheder, der styrker unge mennesker til at skabe positive forandringer.

Når vi har valgt hvilke aktiviteter vi vil udføre er det vigtigt at vi fokuserer på opgaven med blik for både det store billede og detaljerne, samt bruger den tid der er nødvendig, så vi får skabt en høj kvalitet i JCI’s aktiviteter.
Det er den høje kvalitet, kombineret med aktiviteter der skaber værdi for den enkelte, der gør JCI attraktiv – både som en organisation man vil være en del af, og en organisation man ønsker at samarbejde med.

Jeg glæder mig til at møde endnu flere JCI’ere ved Region Syd’s valgforsamling på tirsdag i Sønderborg!